Goedkoopste Nintendo Switch games
Tech

De goedkoopste Nintendo Switch games

De Nintendo Switch heeft een uitgebreide bibliotheek aan games. Allemaal variëren ze erg van prijs. Soms schrik ik er van hoe duur het is geworden om één spel te kopen. Genoeg reden voor mij om op onderzoek te gaan naar de goedkoopste Nintendo Switch games. Want als er één is dat ik geleerd heb, is dat er altijd budgetvriendelijke keuzes zijn. Na lang zoeken zijn ze hier dan, de goedkoopste Nintendo Switch games:

1. Hollow Knight: Het goedkoopste indie avonturenspel voor de Nintendo Switch

“Hollow Knight” is een sfeervolle en uitdagende 2D actie-avonturenspel dat zich afspeelt in Hallownest, een uitgestrekte, ondergrondse wereld vol geheimen, monsters en lore. Spelers verkennen, vechten, springen en vinden hun weg door een prachtig handgetekende wereld. Met zijn diepe verhaallijn, strakke besturing, en uitdagende gevechten, biedt “Hollow Knight” een rijke ervaring vol ontdekkingen.

Voor slechts € 14,99 tik je dit spel al op de kop.

2. Stardew Valley

In “Stardew Valley” erven spelers een oude boerderij en hebben ze de taak deze nieuw leven in te blazen. Dit spel combineert boerderijbeheer met RPG-elementen zoals verkennen, mijnen, vissen, en het bouwen van relaties met dorpsbewoners. Met een open einde gameplay en veelzijdige activiteiten, biedt “Stardew Valley” een ontspannende, maar boeiende ontsnapping naar het plattelandsleven.

Eén euro goedkope dan Hollow Knight kost Stardew Valley (maar) € 13,99.

3. Celeste

“Celeste” is een intens, nauwkeurig platformspel waarin spelers Madeline helpen de top van de berg Celeste te bereiken. Het staat bekend om zijn strakke gameplay, uitdagende levels, en diepgaande verhaal over het overwinnen van persoonlijke worstelingen. Naast de handgetekende graphics en meeslepende soundtrack, biedt “Celeste” een hartverwarmend avontuur dat zowel uitdagend als bevredigend is.

Iets duurder dan de vorige twee, maar Celeste kun je spelen voor € 19,99.

4. Undertale

“Undertale” is een innovatieve RPG waarin de keuzes van de speler invloed hebben op de uitkomst van het verhaal. In een wereld bevolkt door monsters, kunnen spelers kiezen om te vechten, onderhandelen, of vriendschap te sluiten. Met zijn unieke gevechtssysteem, eigenzinnige humor, en verrassende plotwendingen, biedt “Undertale” een frisse kijk op het RPG-genre.

Al voor € 10,49 kun je dit gave spel spelen. Daarmee is het, het goedkoopste Nintendo Switch game verkrijgbaar.

5. Shovel Knight: Treasure Trove

“Shovel Knight: Treasure Trove” is een verzameling van het originele “Shovel Knight” spel en alle uitgebrachte uitbreidingscontent. Spelers nemen de rol aan van de Shovel Knight, een ridder met een schop als wapen, op een missie om zijn geliefde te redden. Het spel is een eerbetoon aan de 8-bit era, met klassieke platformactie, memorabele personages, en een retro esthetiek. Elke uitbreiding introduceert nieuwe personages, verhalen, en gameplay-mechanieken.

Ook dit spel is verkrijgbaar voor € 14,99

De goedkoopste Nintendo Switch games zijn ook leuk

Ik hoor jullie al denken ‘voor zo’n prijs zal het wel geen goed spel zijn’. Maar niks is minder waar. Ik heb een paar spellen zelf uitgeprobeerd (toegegeven, niet allemaal) en ik kan zeggen dat het ook leuke spellen zijn om te spelen. Je hoeft dus niet veel te betalen om een leuke game te spelen op je Nintendo Switch. Ook de goedkoopste Nintendo Switch games kunnen je veel plezier beleven.

The author: Elles

Of het nu gaat om mode, styling, nieuwe trends of leuke tips. Op mijn blog deel ik alles wat ik interessant vind. Zo lees je mee bij mij at home!