Over mij

Hi! Ik ben Elles Jacobs, 45 jaar oud. Leuk dat je op mijn blogwebsite terecht bent gekomen.

Ik ben Elles

Welkom op ellesathome.nl! Mijn persoonlijke dagboek waar ik door middel van blogs mijn verhalen met jullie kan delen. Schrijven is een grote hobby van mij en Ik heb veel interesses waar ik jullie graag in mee wil nemen.

Dit platform is mijn manier om mijn verhaal kwijt te kunnen en stiekem hoop ik jullie te inspireren. In ieder geval hoop ik dat jullie net zoveel plezier beleven aan het lezen van mijn blogs als ik aan het schrijven ervan.

Ik woon in een klein maar gezellig dorp in Oost-Nederland. Naast mijn baan vul ik mijn dagen met het ontdekken van nieuwe trends, experimenteren met recepten en het plannen van mijn volgende avontuur. Over alles wat ik doe of mee maak, probeer ik voor jullie een leuk verhaaltje te schrijven. Hopelijk doe ik je hier een plezier mee!

Waar schrijf ik over

Ik heb veel passies in mijn leven waar ik erg enthousiast over ben. Ik schrijf voornamelijk over:

Mijn lifestyle, ik heb een druk leven en ik schrijf hier graag over. Ik zal binnen deze categorie dingen met jullie delen over mij als persoon, mijn gezondheid, hobby’s en andere leuke dingen die graag doe in mijn vrije tijd. En ja … Ook over werk kan ik het niet laten om er af en toe een blog over te schrijven.

Verzorging, ik vind persoonlijke verzorging één van de belangrijkste dingen die er zijn. Ik deel graag met jullie mijn routine en tips over haar-, huid-, nagelverzorging etc. Ik ben er ook niet vies van om nieuwe snufjes uit te proberen om mijn ervaring met jullie te delen.

Mode, Naast een goede verzorging wil ik er ook graag leuk uitzien. Ik blijf op de hoogte van de nieuwste modetrends en dit deel ik graag met jullie.

Eten & Drinken, ik ben een echte foodie. Bijna elke avond sta ik in de keuken om een nieuw overheerlijk recept uit te proberen. Oké, toegegeven, het gaat niet altijd even goed…. Maar daar leren we weer van. Ook qua drankjes ben ik niet vies om het één en ander uit te proberen.

Ik schrijf ook graag over wonen en interieur, maar omdat ik thuis twee boefjes en twee honden rond heb lopen, zijn mijn verhalen toch net wat anders dan jullie misschien gewend zijn. Mijn huis voldoet niet altijd aan het perfecte plaatje.

Technologie, Ook al beginnen de jaartjes langzaam te tellen vind ik het erg interessant om op de hoogte te blijven van de nieuwste technologieën. Vraag het maar niet aan mijn kinderen, maar ik vind zelf dat ik een aardig eindje overweg kan met computers, mobieltjes en wat niet.

Reizen, Je zal het misschien niet voor kunnen stellen, maar ik heb ook nog tijd over om te reizen en dat doe ik dan ook graag. Ik neem jullie graag mee naar vakantiebestemmingen waar ik geweest ben of waar ik nog een keer heen wil gaan.

Jouw ervaringen

Ik hoor natuurlijk ook graag van jou als lezer. Als je vragen of tips voor mij hebt, maar ik ben ook benieuwd naar jullie verhalen, laat dan een berichtje voor mij achter!