browsing category: mode

Fashion blogs

Welkom bij mijn fashion blogs! Hier komt mijn passie voor mode en stijl samen. Ik blog over de laatste modetrends, stylingtips en alles wat met mode te maken heeft. Met mijn fashion blogs hoop ik jullie te inspireren voor je dagelijkse outfits. Ook schrijf ik over de nieuwste trends, zodat jullie altijd goed op de hoogte zijn.

Duik samen met mij diep in de laatste modetrends. Ontdek wat er dit seizoen in de mode is en hoe je de nieuwe trends kunt toepassen in je dagelijkse outfits. Gebruik mijn tips om je persoonlijke stijl te ontwikkelen, zodat jij helemaal jezelf kunt zijn. Ik heb bijvoorbeeld een blog geschreven over welke kleding je aan kunt doen voor een fotoshoot of de charme van 2 oorbellen in 1 oor.

Als moeder ben ik uiteraard ook bezig om de beste deals binnen te halen. Ook wordt de mode-industrie steeds duurzamer. Ik houd je op de hoogte hoe je bewuster kleding kunt kopen van merken die ethisch en duurzaam produceren. Maar vooral hoop ik dat jullie geïnspireerd en geïnformeerd worden door mijn fashion blogs. Ik wil er ook graag bij zeggen dat het belangrijk is om altijd je eigen stijl aan te houden. Koop geen kleding die je niet mooi vindt, omdat het toevallig ‘in de mode is’.

Zelf armbanden maken met kralen
mode

Zelf armbanden maken met kralen

Wil je graag zelf armbanden maken met kralen? Het is een leuke hobby dat je in staat stelt om unieke en persoonlijke sieraden te creëren die perfect bij je stijl passen. Volg mijn stappen om zelf armbanden te maken met kralen.

Stappenplan zelf armbanden maken met kralen

In deze fashion blog vind je de stappen die je moet doorlopen. Volg ze nauwkeurig en maak zelf de mooiste armbanden met kralen!

Stap 1: Verzamel je benodigdheden

Voordat je aan de slag gaat, is het belangrijk om alle benodigde materialen te verzamelen. Voor het maken van armbanden met kralen heb je natuurlijk kralen nodig in verschillende kleuren, vormen en maten. Daarnaast heb je ook nodig:

  • Draad of elastiek: om de kralen aan elkaar te rijgen
  • Sluitingen: om de armband vast te maken
  • Tangen: om de draad of elastiek te kippen en vast te zetten
  • Naalden: om het rijgen van de kralen te vergemakkelijken, vooral bij gebruik van stug draad

Door het gebruik van gereedschap, zoals tangen en naalden zal het proces vergemakkelijken.

Stap 2: Kies je ontwerp

Nu je alle benodigde materialen bij de hand hebt, is het tijd om je creativiteit de vrije loop te laten en een ontwerp te kiezen voor je armband. Je kunt ervoor kiezen om een eenvoudige armband te maken met slechts één soort kraal, maar je kunt ook verschillende kralen combineren om een uniek patroon te creëren. Denk ook na over het type sluiting dat je wilt gebruiken. Ik ben zelf voorstander van een klassieke karabijnsluiting of een verstelbare schuifknoop.

Stap 3: Begin met rijgen

Zodra je je ontwerp hebt gekozen, kun je beginnen met het rijgen van de kralen op het draad of elastiek. Zorg ervoor dat je de kralen in de gewenste volgorde plaatst en dat je voldoende ruimte overlaat aan beide uiteinden voor de sluiting. Als je een patroon gebruikt, let er dan op dat je de kralen op de juiste manier plaatst om het gewenste effect te bereiken.

Stap 4: Voeg de sluiting toe

Nadat je alle kralen hebt geregen, is het tijd om de sluiting aan de armband toe te voegen. Afhankelijk van het type sluiting dat je hebt gekozen, kun je deze bevestigen door middel van een knoop, een ringetje en een karabijnsluiting. Zorg ervoor dat de sluiting stevig is bevestigd, zodat je armband niet losraakt tijdens het dragen.

Stap 5: De finishing touch

Nu je armband klaar is, is het tijd om het af te maken door eventuele losse draadjes af te knippen en de sluiting te controleren op stevigheid. Probeer je armband uit en bewonder het resultaat van je creatieve inspanningen! Je kunt ervoor kiezen om meerdere armbanden te maken in verschillende stijlen en kleuren, zodat je altijd een passende armband hebt voor elke gelegenheid.

Experimenteer met zelf armbanden maken met kralen

Het maken van armbanden met kralen is een leuke en ontspannende activiteit die je kunt doen in je vrije tijd. Er zijn eindeloze mogelijkheden om te experimenteren met kleuren, patronen en ontwerpen. Dus haal je kralen tevoorschijn en laat je creativiteit de vrije loop terwijl je je eigen unieke armbanden maakt!

Een leuke activiteit om te doen met je kinderen. Overigens laat ik mijn kinderen vaak SOS armbanden dragen. Zo raak ik ze nooit kwijt op drukke plekken. Ik vind zelf de siliconen bandjes er nog goed uitzien ook!

Read More