mode

Zo kom je altijd goed voor de dag

Het liefst zien we er elke dag goed uit. Helaas is dit door alle drukte om ons heen niet altijd mogelijk. In deze blog bespreken we hoe jij altijd goed voor de dag komt. 

Smash de dag

Kleding bepaalt voor een zeer groot gedeelte hoe jij voor de dag komt. Daarom is het belangrijk om mooie kleding te dragen waarin jij jezelf zelfverzekerd en goed in voelt. Smashed Lemon kleding is zo’n kledingmerk die hiervoor zorgt. Smashed Lemon heeft een divers aanbod kleding wat zich aanpast aan de tijd van het seizoen. Zo loop jij er altijd fashionable bij. 

Eyecatcher

Om altijd goed voor de dag te komen is het van belang dat je iets draagt wat opvalt. Vaak is er maar één item nodig wat ervoor zorgt dat je de gehele dag complimentjes krijgt. Wat voor item dit is, ligt aan jezelf. Ga je voor een mooi maar extravagante schoenen of ga je voor die ene broek met wijde pijpen?

Voorbereiding is het halve werk

Je wekker gaat af en je moet binnen no-time met een slaperige hoofd een outfit kiezen. Grote kans dat dit geen succes wordt. Daarom raden we aan om de avond van tevoren alvast je outfit uit te kiezen. Zo voorkom je dat je in tijdnood komt en dat je een verkeerde outfit kiest. 

Een gezond kleurtje

Je outfit kan er nog zo goed uitzien maar als je huid er te bleek uit ziet is dit een absolute no-go. We snappen dat de zonnebank niet altijd een gezonde oplossing biedt. Gelukkig zijn er sprays op de markt die jou een mooie gezonde teint bieden.

Geur

Heb je alles on point maar ruik je niet lekker? Dan kom je 100% niet goed voor de dag. De manier hoe je ruikt is ontzettend belangrijk. Wij raden daarom aan om altijd deodorant op te doen en om te kiezen voor een dagelijks luchtje wat niet al te duur is. Verder raden we aan om een wat duurder luchtje in je bezit te hebben wat je draagt naar speciale evenementen. 

Huidverzorging

Het is ontzettend belangrijk dat je jouw huid goed verzorgd. Een onverzorgd huid zorgt vaak voor een een grauwe look met acne. Gebruik daarom een dag- en nachtcreme. Maak hiervan een onderdeel van je ochtend- en avondroutine. Met een grauwe huid en dikke wallen kom je namelijk niet goed voor de dag. 

Voeding is key

Tot slot is het erg belangrijk om gezond en gevarieerd te eten. Je voeding bepaalt uiteindelijk hoe jij eruit ziet en hoe jij je voelt. Zorg er daarom voor dat je dieet bestaat uit voldoende eiwitten, gezonde vetten, koolhydraten, vitamine en mineralen. 

Met bovenstaande factoren zorg jij er geheid voor dat je altijd goed voor de dag komt, succes! 

The author: Elles Jacobs