2 oorbellen in 1 oor
mode

De charme van 2 oorbellen in 1 oor

Het dragen van 2 oorbellen in 1 oor is de afgelopen jaren een echte trend geworden. Het is een stijlvolle manier om je persoonlijkheid en creativiteit te tonen. Doordat je één gat extra in je oor hebt zijn er nog veel meer mogelijkheden om te combineren met de rest van je look. In deze blog vertel ik jullie graag over wat je met 2 oorbellen in 1 oor allemaal kunt en hoe je deze trend je eigen kunt maken. Zo ga je mee met de mode en blijf je tegelijkertijd jezelf!

De verscheidenheid van 2 oorbellen in 1 oor

De trend van twee oorbellen in één oor omvat een breed scala aan stijlen, van subtiele studs en kleine hoepels tot statement stukken die echt opvallen. Deze verscheidenheid maakt het gemakkelijk om een combinatie te vinden die bij elke gelegenheid past, of je nu een casual look voor overdag of een meer opvallende avondlook nastreeft.

Voordelen van meerdere oorbellen

  1. Persoonlijke Uitdrukking: Met twee of meer oorbellen kun je spelen met verschillende combinaties en echt een statement maken met je sieraden.
  2. Veelzijdigheid: Je kunt kiezen voor een symmetrische look met dezelfde oorbellen in beide oren of juist gaan voor asymmetrie voor een opvallender effect.
  3. Trendy en Tijdloos: Terwijl het dragen van meerdere oorbellen momenteel erg in de mode is, blijft het een tijdloze keuze die niet snel uit de mode raakt.

Hoe style ik 2 oorbellen in 1 oor?

  1. Mix en Match: Combineer verschillende soorten oorbellen, zoals een stud met een hangende oorbel of twee totaal verschillende designs voor een speels effect.
  2. Kies voor Complementaire Materialen: Gouden, zilveren, of zelfs kleurrijke edelstenen kunnen prachtig samenwerken om je look samen te binden.
  3. Speel met Plaatsing: Overweeg verschillende piercings zoals een helix of tragus samen met een traditionele oorlel piercing voor een unieke samenstelling.
  4. Houd Rekening met Grootte en Vorm: Balanceer grotere statement oorbellen met kleinere, subtiele stukken om overbelasting te voorkomen.

Nazorg en veiligheid

Hoewel het dragen van meerdere oorbellen stijlvol is, is het belangrijk om de gezondheid van je oren niet te negeren. Zorg ervoor dat je gaatjes laat zetten door een professional en volg alle nazorginstructies op om infecties te voorkomen. Geef nieuwe gaatjes en oorbellen voldoende tijd om te genezen voordat je oorbellen wisselt.

The author: Elles

Of het nu gaat om mode, styling, nieuwe trends of leuke tips. Op mijn blog deel ik alles wat ik interessant vind. Zo lees je mee bij mij at home!