Ellesathome.nl ondermode
mode

Alles over Sloggi for Men

Met de hoge kwaliteit ondergoed van Sloggi zit u altijd goed in uw vel. Sloggi is natuurlijk bekend van de billboard waarop vrouwenondergoed aangeprezen wordt. Maar ook voor mannen heeft dit merk een grote lijn producten. U vindt allerlei modellen ondergoed, in rustige of juist spannende kleuren en patronen. De sportieve Sloggi-onderbroeken zijn zo vormgegeven, dat uw figuur goed naar voren komt. Dankzij de hoge kwaliteit stof, de slimme ontwerpen en de vele verschillende pasvormen – hipsters, mini’s of basics – kunt u altijd wel de onderbroek vinden die past bij uw wensen. Met Sloggi for Men komt u dus perfect voor de dag.

Ondergoed van Sloggi voor mannen

Wie nog nooit een onderbroek van Sloggi aangehad heeft, weet wellicht niet hoe veel verschil een hoge kwaliteit onderbroek kan maken. Een goed ontwerp en het gebruik van hoge kwaliteit materiaal maakt dat u nooit meer terug wilt naar een simpel model onderbroek. Sloggi for Men heeft namelijk allerlei voordelen. De verschillende pasvormen zijn allemaal ontworpen op een bedachtzame manier en accentueren uw figuur op een positieve manier. Maar u ziet er met een onderbroek van Sloggi niet alleen beter uit in de spiegel. De speciale stof – een mix van katoen en elasthaan – zit uiterst comfortabel. Het gladde textiel voelt fijn aan de huid, en past zich aan uw figuur aan.

Alternatief: https://www.hemdvoorhem.nl/tommy-hilfiger-ondergoed

Lekker sporten met Sloggi for Men

De veelzijdige collectie van Sloggi for Men is er op gemaakt dat u in alle verschillende omstandigheden goed uit de voeten kunt. Zo zijn de onderbroeken van Sloggi bedoeld voor alledaags gebruik, maar ook zeer geschikt voor sporten. De stof die gebruikt wordt in de onderbroeken is ademend, waardoor zweet goed afgevoerd kan worden van het lichaam. Dankzij de Silver Protection Plus Technology, die Sloggi speciaal voor sportieve mannen heeft ontwikkeld, kunnen vervelende geurtjes die tijdens het sporten kunnen ontstaan opgevangen worden. Ideaal dus voor gebruik in alle omstandigheden, en voor mannen die een actief leven hebben.

Alternatief: https://www.hemdvoorhem.nl/calvin-klein-ondergoed

Sloggi for Men tegen lage prijzen

Voor een hoge kwaliteit onderbroek van Sloggi betaalt u gelukkig niet de hoofdprijs. Zeker met het oog op de kwaliteit en duurzaamheid van de onderbroeken zijn de prijzen zeer schappelijk. Alle onderbroeken combineren perfect met de andere kleding van Sloggi, zoals de sportieve shirts en hemden. Zo heeft u meteen een hele outfit bij elkaar. Twijfel dus niet langer en ontdek hoe comfortabel en fijn de onderbroek van Sloggi for Men zitten!

The author: Elles

Of het nu gaat om mode, styling, nieuwe trends of leuke tips. Op mijn blog deel ik alles wat ik interessant vind. Zo lees je mee bij mij at home!
Leave a Reply